c-antrep c-antrep

Participă la concursul Young Business Minds

Căutăm liceeni cu spirit de antreprenor

Young Business Minds este primul concurs de antreprenoriat pentru liceele din București, realizat de Școala Superioară Comercială “N. Kretzulescu” și susținut de BCR Școala de Business, BCR Social Finance și Fundația Academiei de Studii Economice din București.

Dacă educația antreprenorială este una dintre pasiunile tale, atunci nu rata ocazia de a demonstra celorlalți cum vrei să schimbi lumea cu ideile tale de afacere și participă la concurs împreună cu colegii tăi!

Perioada de înscriere: 17 februarie - 24 aprilie 2023.

Ce ai de făcut dacă vrei să te înscrii la concurs?

c-antrep

Completează în perioada 17 februarie - 24 aprilie 2023 formularul de înscriere la concurs.

c-antrep

Trimite planul de afacere în format electronic la adresa de e-mail: ybm@kretzulescu.ro până la data de 24 aprilie 2023*.

Echipele care vor prezenta cele mai inovatoare planuri de afacere vor fi recompensate cu premii în bani în valoare totală de peste 2.000 de euro, plus alte premii speciale. Festivitatea de acordare a premiilor va avea loc în data de 5 mai 2023 și se va desfășura în cadrul Școlii Superioare Comerciale “N. Kretzulescu”.

prize-one-image
prize-two-image
prize-threee-image
Acum e momentul tău să te pregătești să devii antreprenor! Înscrie-te la concurs și prezintă ideea ta de business în fața unui juriu format din antreprenori, experți și profesori.

Pentru mai multe detalii despre concursul Young Business Minds, accesează regulamentul aici sau scrie-ne pe adresa de e-mail ybm@kretzulescu.ro.

* Planul de afacere trebuie realizat conform indicațiilor prezentate în Ghidul de elaborare a planului de afacere disponibil pe site-ul www.kretzulescu.ro.

info-area-image

Super premii pentru super echipe

  • Premiul I: 1.000 EURO
  • Premiul II: 500 EURO
  • Premiul III: 300 EURO
  • Mențiune: 200 EURO

Super premii pentru super echipe

  • Premiul I: 1.000 EURO
  • Premiul II: 500 EURO
  • Premiul III: 300 EURO
  • Mențiune: 200 EURO