c-antrep c-antrep

Participă la concursul Young Business Minds

Căutăm liceeni cu spirit de antreprenor

Ești pasionat, ai multe idei inovatoare de afacere și crezi că vei reuși? Te anunțăm că în perioada
12 februarie - 12 aprilie 2024 te poți înscrie la competiția Young Business Minds realizată de Colegiul Economic “N. Kretzulescu” și Asociația Colegiilor Centenare, susținută de BCR și Asociația AXA EDU.

Dacă ești la unul dintre liceele din București și educația antreprenorială este una dintre pasiunile tale, atunci nu rata ocazia de a demonstra celorlalți cum vrei să schimbi lumea cu ideile tale de afacere!

Alimentează-ți potențialul și vino să strălucești în fața tuturor!

Perioada de înscriere: 12 februarie - 12 aprilie 2024.

Ce ai de făcut dacă vrei să te înscrii la concurs?

c-antrep

Înscrie-te doar tu sau alege-ți o echipă formată din 2-3 colegi, la fel de pasionați ca și tine, împreună cu profesorul tău preferat

c-antrep

Completează în perioada 12 februarie - 12 aprilie 2024 formularul de înscriere la concurs la adresa de aici.

c-antrep

Trimite planul de afacere în format electronic la adresa de e-mail: ybm@kretzulescu.ro până la data de 12 aprilie 2024*.

Echipele care vor prezenta cele mai inovatoare planuri de afacere vor fi recompensate cu premii în bani în valoare totală de peste 2.000 de euro, plus alte premii speciale. Festivitatea de acordare a premiilor va avea loc în data de 16 mai 2024 și se va desfășura în cadrul Colegiului Economic “N. Kretzulescu”.

prize-one-image
prize-two-image
prize-threee-image
Acum e momentul tău să te pregătești să devii antreprenor! Înscrie-te la concurs și prezintă ideea ta de business în fața unui juriu format din antreprenori, experți și profesori.

Pentru mai multe detalii despre concursul Young Business Minds, accesează regulamentul aici sau scrie-ne pe adresa de e-mail ybm@kretzulescu.ro.

* Planul de afacere trebuie realizat conform indicațiilor prezentate în Ghidul de elaborare a planului de afacere disponibil pe site-ul www.kretzulescu.ro.

info-area-image

Super premii pentru super echipe

  • Premiul I: 1.000 EURO
  • Premiul II: 500 EURO
  • Premiul III: 300 EURO
  • Mențiune: 200 EURO

Super premii pentru super echipe

  • Premiul I: 1.000 EURO
  • Premiul II: 500 EURO
  • Premiul III: 300 EURO
  • Mențiune: 200 EURO